——

DEN FEMTE DELTÄVLINGEN OCH FINAL PÅ ÅRETS SWEDISH SNAKE RUN SERIES -24!

OBS! Nytt datum!
OBS NYTT DATUM, TISDAGEN DEN 30 APRIL.

Den femte deltävlingen i Snakerun Series 2024.

Huså Snake Chase är inte bara en tävling, det är en upplevelse. Det är en dag då vi samlas för att dela vår passion för snowboardåkning och skapa minnen tillsammans på sluttningarna i Huså. Det är en dag som inte krockar med andra festligheter i Åre, så du kan fokusera helt och hållet på att njuta av snowboardåkningens frihet och gemenskapens värme.

Snake Runs
Ofta hittas de mot slutet av säsongen när värmen kommer och snön börjar bli riktigt mjuk, trevlig och formbar. För de som inte vet vad en snake run är, så är det en slingrande ränna där vallarna formas av åkare, som tar samma svängar om och om igen nerför berget.
Till slut liknar banan en orm som skapats helt naturligt av åkarna själva.

Tävlingsformat
Tävlingen kör vi i ett format som är närmast en session med bästa kamraterna. Det blir ändå väldigt mycket tävling, men ingen blir utslagen och alla får åka precis lika mycket.

Så tag med både liniment och massagepistol, för det kommer att bränna ordentligt i benen. Precis som vid en vanlig session kastar vi oss efter varandra in i vår snakerun och ner till liften med transportsträckor inräknat. Efter 10 varv har vi åkarnas placeringar i målet nere vid liften.

Ni som har bi-level snowskates, ta med dem också, en riktig utmaning i Sneaken.

Vilka är vi?
Vi är ett gäng entusiaster, ledda av Ants och Jacob, som brinner för snowboardåkning och vill dela den glädjen med andra. Vi tror på att skapa en vänlig och inkluderande atmosfär där alla är välkomna att delta, oavsett ålder, kön eller nivå. Vi tror också på att bygga gemenskap genom att dela våra erfarenheter och glädjeämnen på snöiga sluttningar.

Vad ingår?
För 300 kr får du:
– Ett liftkort som ger dig tillgång till backen hela dagen.
– En läcker lunch som vi ordnar på plats, inklusive saftiga burgare och smaskiga tillbehör. Vi tar hand om all mat själva för att hålla kostnaderna nere och fokusera på att ge dig den bästa upplevelsen möjligt.
– En dag fylld med åkning, skratt och möten med likasinnade.
– Fest på kvällen som firas med en i snowboardsammanhang traditionsenlig Bonfire där man vid säsongens slut till Kung Bore offrar trasiga brädor i elden för att önska sig en riktigt snörik kommande vinter.

Öva i snake run mellan kl 10-13.

ÅKARMÖTE KL 14.00 VID LIFTHUSET VID GRUVBACKEN, HUSÅ

Anmäl genom att skicka ett mail med titel SNAKE till info@gruvbacken.se
Skriv namn, ålder i meddelandetexten.

Betalar gör du på Swish 123 00 365 74. Visa betalningen på åkarmötet kl 14.00 på tävlingsdagen. Vid inställt event återbetalas hela summan.
Zssssssnakeeeeee

För mer info Ants 073-545 91 00